Stugor

Våra stugor ligger mitt i naturen och har sex respektive sju bäddar. Båda har ett sovrum, fullt utrustat kök, allrum, badrum med wc och dusch, samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Verandan har belysning och ligger i söderläge. Blir det kallt eller om ni bara vill ha mer mysigt så finns en kamin att elda i.
Bläddra längre ner på sidan för att se vad vi erbjuder för aktiviteter på gården och vad som finns i närheten.
I priset ingår lakan, handdukar samt slutstädning. Incheckning sker mellan kl. 14:00-20:00 och utcheckning senast kl. 10:00 utan annan överenskommelse. Skicka gärna ett sms när ni vet ankomsttid.
Stugorna uthyres minst tre nätter under högsäsong, minst två nätter under lågsäsong eller veckovis. Andra tider på förfrågan.
Pris för en stuga per natt är under lågsäsong (1 oktober – 31 maj) 1800 SEK, under högsäsong (1 juni – 30 september) 2600 SEK, oavsett antal personer. Se tillgänglighet och boka i bokningsformuläret nedan.

På gården finns får, hästar, katter, hundar och höns att titta på eller klappa och mysa med. Vi visar gärna runt och presenterar djuren om ni vill.

Vi erbjuder hästaktiviteter som vi skräddarsyr för våra stuggäster, det kan vara allt från uteritter, lektion i kroppsspråk, tömkörning eller att prova på att sköta en häst. Observera att detta bör bokas i förväg då vi inte kan garantera att det finns möjlighet när ni redan är på plats. Förfrågningar och bokning av hästaktiviteter sker via mail info@gronelid.se innan eller senast i samband med er bokning av stuga.

Vandringsleder, cykelleder och ridleder finns nära och Tivedens Nationalparks Huvudentré ligger 12 km från gården. Vitsand som också ingår i Nationalparken ligger sex kilometer bort genom skogen, eller 15 km bilvägen. Där finns sandstrand med långgrunt bad i sjön Stora Trehörningen.
Till byn Sannerud där det finns byaffär och café är det 5 km och till småstäderna Laxå, Askersund och Karlsborg är det 30 km.